Informationsmöte om fiberutbyggnaden (forts.)

23 april kl 18.30 kommer företaget Topfibre (Per Ljung) och deras samarbetspartner ByNet (Hasse Eriksson). De kommer att informera om hur en utbyggnad kommer gå till, vad det innebär med fiberbredband och kostnader både för att bygga och vad man får betala som abonnent för Telias tjänster m.m. (Den som inte har möjlighet att delta kan få presentationer m.m. i efterhand.)

OBS! I samband med bredbandsinformationen kallas även samhällsföreningens medlemmar till extrastämma för att besluta om att samhällsföreningen ska åta sig att betala kostnaden för förrättning av gemensamhetsanläggning för vatten och avlopp. Detta beslut krävs för att vi ska kunna utnyttja bidraget från Kustlandet. Varmt välkomna!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *